MASUWI

Spiritueel coach & Rouw- en verliesbegeleider

me

Mijn naam is Caroline Verhoeven en ik ben geboren in 1964 te Eindhoven. Ik ben getrouwd en moeder van 2 volwassen dochters.


Ik woon in Boxtel waar ik ook mijn praktijk aan huis heb.


Al sinds mijn jeugd was ik erg gevoelig en wist en zag ik zaken die anderen in mijn omgeving niet zagen, of kon ik dingen van tevoren aanvoelen.

Omdat ik het fijn vond en vind om met mensen te werken werd ik verpleegkundige. Ik heb als zodanig 7 jaar in een psychiatrisch ziekenhuis en 17 jaar op een woonvorm voor meervoudig gehandicapten gewerkt. Hierna heb ik 10 jaar gewerkt als applicatiebeheerder van personele systemen in een Ziekenhuis. Sinds juni 2018 ben in als gevolg van een reorganisatie daar gestopt en helemaal in mijn praktijk gaan werken.


In 2001 werd ik door een vriendin gevraagd om mee te gaan naar een open avond bij een Reiki Master en werd mijn eerste stap gezet op een uitdagende en leuke weg.


Reiki inwijdingen I(2002) II(2003) en III(2004) volgden en zo ook de Seichem I,II en III (2010).


Allen in het Tera Mai ™ systeem, wat vanuit Amerika komt en waar ik verder over uitweid onder het kopje Reiki en Healing.


Ik vind het heel belangrijk om in evenwicht te zijn, dus met 2 voeten op deze aarde te blijven staan, en daarnaast vertrouwen, voelen en ervaringen in het spirituele zoveel mogelijk te ontwikkelen.


Doordat mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld in het spirituele door de Reiki inwijdingen en mijn gevoeligheid verder werd vergroot heb ik hierna 6 jaar intuïtieve ontwikkeling bij een medium gevolgd en 2 cursussen Tarot. Dit om te leren hoe ik de boodschappen die ik van mijn gidsen krijg, duidelijk weer kan geven, te leren op welk vlak mijn sterke kanten liggen en het krijgen van vertrouwen in de boodschappen van mijn gidsen.


Verder heb ik trainingen gevolgd in Transhealing, Transspeaking, Engelen healing, Teha Healing advance en heb ik de inwijdingen Munay Ki, Christ Light, Violet Flame en Melchisedek gehad.


In december 2018 ben ik geslaagd voor de post HBO opleiding Rouw- en verliesbegeleider. Een ontzettend mooie aanvulling voor mijn praktijk. Lees er hier meer over.


Tijdens mijn sessies integreer ik al mijn ervaringen en kennis.


Omdat iedereen en elke situatie anders is, is ook iedere sessie anders.


Ik werk helemaal op mijn gevoel bij een sessie of healing en maak gebruik van de in de opleiding van Rouwbegeleider opgedane begeleidingsvormen, helingsenergieën, boodschappen van mijn gidsen, visualisatie oefeningen, meditatie, halfedelstenen en tarotkaarten.


Waarbij ik het belangrijk vind dat je op een aardse manier inzicht krijgt in de situatie, handvatten krijgt hoe je ermee om kunt gaan en energie krijgt om het aan te pakken.


Voor mij is evenwicht in je leven het allerbelangrijkste en mijn ervaring is dat je door een behandeling uit je emotie stapt en van een afstand kunt zien wat de kern van het probleem is. Dus het ook aan kunt pakken.


Mijn sleutelwoorden zijn: Respect, privacy, eerlijkheid en gevoel.

BachelorThesisWritingService.com